Nieuwe Pardoes en Pardijn poppen

      Geen reacties op Nieuwe Pardoes en Pardijn poppen

Met de komst van de nieuwe attractie in de Efteling komen er ook nieuwe souvenirs. Nu Symbolica, de darkride in het teken van de wereld van Pardoes bijna opent, komen daar ook nieuwe gerelateerde souvenirs van. Zo zijn er nieuwe knuffelpoppen te koop van Pardoes en Pardijn, deze kosten € 17,50  per stuk.

Deze poppen worden verkocht in het kleine winkeltje bij de uitgang van Symbolica. Naast deze poppen worden hier nog wat meer bekende souvenirs van Symbolica verkocht, zoals bijvoorbeeld de eenhoorn van Pardijn. Ook kan je bij dit verkooppuntje de actiefoto kopen van de attractie.

De nieuwe poppen zijn in tegenstelling tot de vorige volledig uitgevoerd in zacht materiaal. Pardoes is gekleed in zijn bekende blauwe cape met sterren en rode narrenpak. Op het hoofdje zit de blauwe toverhoed. De Pardijnpop heeft hetzelfde uiterlijk zoals Pardijn ook door het park loopt, met kroontje op het hoofd en roze jurkje aan.

De Efteling gaf eerder al aan dat bij de opening van Symbolica meer Pardoes en Symbolica souvenirs zouden verschijnen. Het is nog afwachten of er naast deze twee knuffelpoppen meer nieuwe merchandise uit het Rijk der Fantasie zal komen.

Reacties

Geef een antwoord