Nieuwe muziek en omroep in Carnaval Festival

      Geen reacties op Nieuwe muziek en omroep in Carnaval Festival

Na de drie maanden lang durende onderhoudsbeurt heeft de Efteling het een aan ander aangepast aan Carnaval festival. Er zijn onder andere nieuwe effecten en muziek toegevoegd.

Wanneer er een mindervalide instapt krijgt de hele attractie een omroep te horen; “Oh oh, stop! Attentie, de gondels blijven even staan, zodat de fanfare er voorbij kan gaan. Attention! The gondels are stopping for a fanfare!”. Gelijk daarna klinkt er fanfaremuziek. De muziek zullen sommige mensen nog herkennen van Efteling Tycoon. Alleen is deze versie opnieuw ingespeeld zodat het een fanfaretint heeft. Wanneer de mindervalide is ingestapt horen we weer een melding. “Attentie, de gondels kunnnen weer verder gaan, want de fanfare is gedaan. Attention, the gondels are setting off again. Orkest, opgelet! En 1, 2, 3, 4!”. Hierna start de muziek van de scène weer.

Naast de nieuwe muziek voor het instappen van een mindervalide, is er ook muziek aangepast aan een scène. De muziek in de Afrika-scène bevat Afrikaanse percussie op het welbekende deuntje van de attractie.

Carnaval Festival heropent op donderdag 23 mei, na een onderhoudsbeurt van drie maanden.

Oude muziek Efteling Tycoon