Nieuwe kersthit? Roy Donders en Corry Konings gebruiken de Winter Efteling als decor

Roy Donders heeft samen met Corry Konings een nieuwe kerstnummer opgenomen. Voor de bijbehorende videoclip hebben ze de Efteling als decor gebruikt. In “Voor Iedereen De Allermooiste Dagen” zie je Roy en Corry in hun glitterpakjes samen met danseressen in kerstpakjes rond dansen op verschillende plaatsen in de Efteling.

In de twee en een half minuut durende zie je de typische Efteling locaties zoals het Anton Pieckplein en het IJspaleis. De kerstbomen, kampvuur, zweefmolen en de schaatsbaan komen prominent in beeld. Wie goed kijkt ziet ook nog even het kampvuur op het Carnaval Festivalplein.

Het is niet de eerste keer dat de Winter Efteling als decor gebruikt wordt voor een kerst-videoclip. Zo namen in 2016 de Toppers hun “Een heel gelukkig kerstfeest!” op in de Efteling. Een blik vol BN’ers is daarvoor toen open getrokken. In deze clip zie je de arrenslee van de Vuurprins en Sneeuwprinses, zwaaien Pardoes en Pardijn naar de Toppers en is de oude inrichting van het IJspaleis nog te zien.

Reacties