Nieuwe Efteling spellen te koop

      Geen reacties op Nieuwe Efteling spellen te koop

De nieuwe puzzel van Jan van Haasteren en de Jumbo spellen met Efteling thema zijn sinds deze week te koop in onder andere de Efteling.

Het Sprookjesbos is op deze puzzelplaat te zien door de ogen van Van Haasteren. Alle 30 sprookjes uit het bos komen op humoristische wijze tot leven. Ook de iconische kenmerken die op elke Van Haasteren plaat te vinden zijn, komen terug in deze Efteling-versie. Zo is Van Haasteren zelf ook terug te vinden. Hij ontmoet Anton Pieck op het Herautenplein. Zelfs Sinterklaas is in deze puzzel verwerkt. De puzzel kost in de Efteling €20.

Naast de Van Haasteren puzzel is er ook een andere nieuwe puzzel te koop. Deze bevat vijf ontwerptekeningen van Anton Pieck. Dit zijn tekeningen van Holle Bolle Gijs en de sprookjes van Hans en Grietje, Sneeuwwitje, De Zeven Gijtjes en De Tuinman en de Fakir. Ook deze puzzel is te koop voor een bedrag van €20.

Behalve puzzels worden er ook drie nieuwe spellen verkocht in de souvenirwinkels van de Efteling. Dit zijn bekende bordspellen in een speciaal Efteling-thema. Zo kan je een Piraña versie van Ganzenbord, een Sprookjesboom variant van Mens Erger Je Niet! en een Joris en de Draak gethematiseerd Stratego spel bemachtigen. De spellen kosten €17,50 per stuk en is zijn in de Efteling onder andere te koop in de souvenirwinkel Efteldingen bij de ingang.

Verder zijn er twee oude bekende puzzels van de Efteling in een nieuw jasje gestoken. Dit zijn de puzzels van Symbolica en Raveleijn. Deze waren voorheen van Ravensburger en zijn nu ook van het merk Jumbo, net als de nieuwe puzzels. De layout is daarbij meteen aangepakt. Zo heeft de doos nu een uiterlijk welke meer bij het thema past. De afbeelding van Symbolica verschilt meer met de oude variant dan die van Raveleijn, daarbij zijn hooguit enkele kleine details aangepast. Deze puzzels zijn te koop voor €20 per stuk.

Reacties