Nieuwe Efteling souvenirs bij Kruidvat

      Geen reacties op Nieuwe Efteling souvenirs bij Kruidvat

Wie de komende tijd Efteling souvenirs wil kopen kan daarvoor tijdelijk ook terecht bij Kruidvat. De drogisterij verkoopt vanaf maandag 16 november 2020 verschillende Efteling-items voor de feestdagen.

Miniatuurcollectie
Als kleine uitbreiding op de welbekende miniatuurcollectie brengt het park in samenwerking met Kruidvat een aantal oude miniaturen terug in een nieuw jasje. Er zijn drie sets met ornamenten te koop: één met twee paddenstoelen, één met de Wolf en Roodkapje en één met Hans en Grietje. De set met paddenstoelen kost €2,99 en voor de overige twee sets betaal je €3,99 per set. De ornamenten zijn geschikt om bijvoorbeeld in de kerstboom op te hangen.

Ook zijn er twee miniatuurhuisjes opnieuw te koop. Dit zijn het huisje van de Heks van Hans & Grietje en het huisje van de Grootmoeder van Roodkapje. Let op: Deze nieuwe varianten hebben een kleiner formaat en zijn dus niet even groot als de originele huisjes die jaren geleden uit zijn gebracht. Vanwege het kleinere formaat kosten deze dan ook maar €9,99. De miniatuur van Holle Bolle Gijs is (voor zover bekend is) wel hetzelfde. Deze kost €4,99.
De tekst gaat verder onder de afbeelding.

De Efteling-miniaturen

Souvenirs voor kinderen
Ook zijn er nieuwe souvenirs voor kinderen te koop. Voor de allerkleinsten zijn er nieuwe souvenirs waar Jokie op staat. Dit zijn een handpop van Jokie (€ 4,99), een voorleesboek (€ 3,99), snoetenpoetsers (€1,29), een anti-mors beker met Jokie of een Droomvlucht-elfje (€ 7,99) en een pakketje zakdoeken (€ 0,79).
De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Voor kinderen van 4 tot 6 jaar zijn er Sprookjesboom-souvenirs te koop waaronder een doeboek (€ 2,99), (voor)leesboek (3,99), uitvouwbaar huis van Assepoester of Kabouterhuis (€ 2,99 per stuk), bamboe broodtrommel (€ 3,99) en een bamboe beker (€ 2,99), Tot slot is er nog een setje kindersokken van € 2,99 te koop. Hierop staan afbeeldingen van Pardoes, Draak, Roodkapje, een paddenstoel en een Droomvlucht-elfje. De setjes zijn er in twee varianten en per drie paar verpakt in de maten 27/30 en 31/34.
De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Voor 7 tot 9-jarigen zijn er verschillende school- en/of bureauspullen verkrijgbaar. Zo hebben ze een notebook-set met ringband in A5-formaat (€ 2,99 per twee), twee verschillende notebook-sets in A6-formaat (€ 1,69 per twee) en een stationary-set (€ 4,99).
De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Tot slot zijn er ook nieuwe souvenirs voor het hele gezin. Dit assortiment bestaat onder andere uit een wenskaartenbox. Daarin zitten 20 verschillende kaarten: 10 enkele en 10 dubbele kaarten. De twee verschillende boxen zijn verkrijgbaar voor € 3,99 per stuk. Ook zijn er drie verschillende spellen verkrijgbaar: Memo, Kwartet en Domino. Deze zijn verkrijgbaar voor € 4,99 per spel.

Reacties