Nieuwe Efteling pin, paddestoel mét muziek

      Geen reacties op Nieuwe Efteling pin, paddestoel mét muziek

Pinverzamelaars van de Efteling kunnen binnenkort weer een nieuwe bijzondere pin toevoegen aan hun verzameling. De Efteling brengt een pin uit met de afbeelding van een van de muzikale paddestoelen uit het Sprookjesbos. De pin kost 10 euro en heeft een oplage van 2.500 stuks.

Het bijzondere van deze pin is dat je ook de bekende melodie van de paddestoelen kunt horen van de pin. Zachtjes zul je dus ‘Menuet in G-majeur’ uit het speldje kunnen horen. Sinds de jaren 50 is dit al het bekende deuntje wat je door heel het Sprookjesbos kunt horen.

De nieuwe pin is vanaf zondag 10 april te bemachtigen in de Efteling. Om de eerste drukte met fans in goede banen te geleiden worden zondag 10 april tussen 9.00 en 10.00 uur op het Dwarrelplein bij de souvenirs chalet bonnetjes uitgedeeld. Met een maximum van drie bonnetjes per persoon kun je tussen 10.00 en 13.00 uur op het Herautenplein bij de fietskarren de pins kopen. Per bonnetje kan je dan 1 pin kopen. Na 13.00 uur zijn de bonnetjes niet meer geldig en vanaf 13.30 uur zullen de overgebleven pin verkocht worden in souvenirwinkel de Marskramer.

Reacties