Nieuwe buggystalling bij Polles Keuken

      Geen reacties op Nieuwe buggystalling bij Polles Keuken

Bij de ingang van pannenkoekenrestaurant Polles Keuken wordt momenteel hard gewerkt aan een buggystalling. De stalling komt rechts naast de ingang van restaurant te liggen.

Op drukke dagen staat er vaak een lange rij van wachtende gasten voor de ingang. Zodra ze aan de beurt zijn worden de buggy’s en wandelwagens massaal langs de struiken geparkeerd waardoor deze al snel in de weg staan. Daarvoor heeft de Efteling nu een oplossing bedacht door de buggystalling te bouwen. Wanneer deze klaar zal zijn is nog niet bekend, maar het lijkt erop dat het niet lang meer zal duren.

Met de opening van Symbolica werd voor de attractie ook een buggystalling toegevoegd. Deze bevind zich tussen het struikgewas naast de schatkist. Echter wordt deze niet zo goed gebruikt als de bedoeling is. Waarschijnlijk komt dat door de locatie van de stalling, die zich tegenover de attractie bevindt. Vaak worden de buggy’s en wandelwagens dan bij de ingang van de attractie geparkeerd waardoor ook daar snel een opstopping plaats vindt.

Op dit moment zijn er nog meer werkzaamheden te vinden bij Polles Keuken. Het overdekte gedeelte van het buitenterras wordt omgebouwd tot Aliciana’s Kruidenkas. Dit gedeelte wordt dichtgemaakt en bij het binnengedeelte van het restaurant betrokken. Zo kunnen gasten ook op koude dagen lekker warm hun pannenkoek nuttigen.

Reacties