Nieuw verkooppunt Carnaval Festival gaat ‘Confetti’ heten

De Efteling is momenteel bezig om Carnaval Festival een drie miljoen euro kostende renovatie te geven. Bij deze renovatie zal het attractiepark enkele nieuwe zaken toevoegen, zodat de bekende darkride weer gereed is voor de toekomst. Bij deze renovatie maakt de Efteling van de gelegenheid gebruik om het fotopunt om te bouwen tot een klein souvenirwinkeltje.

Enkele dagen geleden is er een opvallende rode luifel geplaatst boven de uitgang van de attractie. Op deze luifel komt volgens interne bronnen de naam van het nieuwe winkeltje: ‘Confetti’. Aan de inrichting wordt al enkele dagen gewerkt. De inrichting heeft hetzelfde uiterlijk als de inrichting van de naastgelegen souvenirwinkel ‘Jokies Wereld’.

Beeldbepalend blijft de fotoverkoopbalie, waar de actiefoto’s uit de attractie te zien zullen zijn. De balie is enkele meters ingekort, waardoor er onder andere rechts van de verkoopbalie ruimte is ontstaan voor verkoopschappen. De schermen achter de balie zijn vorig jaar al in zijn geheel vervangen. Toen kon Eftelingsestraat.nl al melden dat er plannen waren voor een nieuw souvenirverkooppunt.

Reacties