Nieuw souvenir te koop: Een houten Efteling skyline

      Geen reacties op Nieuw souvenir te koop: Een houten Efteling skyline

Fans van de Efteling kunnen weer een nieuw souvenir toevoegen aan hun collectie. Vanaf vandaag is er een heuse Efteling skyline te koop in souvenirwinkel Efteldingen.

In de skyline zijn silhouetten van verschillende attracties uit het park verwerkt. We zien onder andere attracties als Fata Morgana, Pagode, Symbolica en Baron 1898. Ook het Sprookjesbos ontbreekt niet. De sprookjes van Doornroosje, De Zes Dienaren (Langnek), Raponsje, De Kikkerkoning en De Zes Zwanen vertegenwoordigen het Sprookjesbos op de skyline. Ook de nieuwste attractie Max en Moritz heeft een plek gekregen op het souvenir.
Het entreegebouw van de Efteling, Het Huis van de Vijf Zintuigen, heeft een prominente plaats in het midden gekregen met daaronder een oud logo van het park.

De skyline is gemaakt van notenhout en is met behulp van een lasertechniek gemaakt uit één stuk hout. Met de meegeleverde houdertjes is het mogelijk om hem neer te zetten. Het nieuwe souvenir is te koop voor een prijs van €80. Abonnementhouders van de Efteling krijgen op vertoon van hun pas 5 procent korting. Zij betalen €76 voor het item.

Reacties