Nieuw leven voor Café de Efteling

      Geen reacties op Nieuw leven voor Café de Efteling

De Efteling werkt intern aan een nieuwe functie voor het gebouw van voormalig Café de Efteling aan de Horst, achter het park. Café de Efteling moet een ontmoetingsplek worden voor personeel van de Efteling en enkele ontspanningsfuncties faciliteren. Het vernieuwde gebouw wordt 1 april in gebruik genomen.

Medewerkers kunnen straks zowel binnen als buiten diverse activiteiten ondernemen. Zo wordt er een voetbalveld gerealiseerd, komt er een moestuin en worden er picknickbanken geplaatst. Het nieuwe Café de Efteling wordt omschreven als een ontmoetingsplek en sporthuis. Het zou een ideale locatie zijn voor binnensporten en om samen te komen. De verbouwing wordt door en voor medewerkers van de Efteling kosteloos gedaan.

Café de Efteling beleefde hoogtijddagen toen de Horst nog een doorgaande weg was. Het café was nooit onderdeel van de Efteling, maar genoot wel van de bezoekers uit het park die na het bezoek aan de Efteling op het terras van Café de Efteling belandden. Het café lag er al enkele jaren verloren en gesloten bij.

Ondanks dat de datum anders doet vermoeden laat een woordvoerder van de Efteling aan Eftelingsestraat.nl weten dat het hier niet op een 1 aprilgrap gaat. De werkzaamheden zijn gestart en medewerkers zijn inmiddels volop bezig met kluswerkzaamheden.

Archieffoto uit februari 2021
Archieffoto uit februari 2021
Reacties