Nieuw feestelijk effect in Carnaval Festival

      Geen reacties op Nieuw feestelijk effect in Carnaval Festival

Nog een kleine week wachten en dan is Carnaval Festival weer geopend voor bezoekers van de Efteling. Het blijft nog even een verrassing hoe de aanpassingen er precies uit zullen gaan zien. Bekend is dat de Afrika-scène een verandering ondergaat, evenals de Aziatische scènes. Eftelingsestraat.nl kan nu als eerste melden dat er ook een nieuw effect te zien zal zijn in de gehele attractie.

Wanneer er mindervalide bezoekers instapten via een speciale ingang van de attractie, werden de gondels normaal gesproken even stilgezet. Volgens interne bronnen heeft de Efteling van dit onderhoud gebruikgemaakt om er een speciaal effect aan toe te voegen.

Wanneer de gondels stil staan volgt er een omroep door de gehele attractie dat de fanfare even tussendoor komt. Na de mededeling wordt het orkest aangesproken om verder te spelen, en er wordt afgeteld. Gedurende het stilstaan van de gondels wordt er door middel van speciale feestverlichting een echt feestje van de attractie gemaakt. Ook is er gedurende het nieuwe effect speciale muziek te horen, dat weerklinkt in de wachtruimte en in de attractie zelf.

Of dit de definitieve versie van het effect wordt is nog niet bekend, gedurende komende week kunnen er nog kleine aanpassingen volgen in de programmering. De attractie gaat op 23 mei weer open voor publiek.

Reacties