Nieuw entertainmentprogramma in Efteling Bosrijk

      Geen reacties op Nieuw entertainmentprogramma in Efteling Bosrijk

Het programma in Efteling Bosrijk is vernieuwd. Voortaan is het mogelijk op Klaas Vaak en zijn Zandkabouters en zelfs uil Oehoe Houdoe te ontmoeten in een deels vernieuwd concept.

In de ochtend is er een ontmoet en begroet in het Eethuys. Daar kunnen verblijfsgasten dagelijks tussen 08.00 en 10.00 uur een Zandkabouter en uil Oehoe Houdoe ontmoeten tijdens het ontbijt.

Op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag is het in de avond mogelijk om naar een vertelling van Klaas Vaak te luisteren. Tussen 18.30 en 19.00 uur vertelt Klaas Vaak één van zijn verhalen op de vertrouwde locatie in het Poorthuys. Nieuw is dat er tussen 19.30 en 20.00 uur een zogeheten ‘Pantoffelparade’ plaats vindt. Dit is een wandeling met Klaas Vaak en een Zandkabouter met zandkar vanaf het Poorthuys via het zandkasteel naar het Landhuys. Het Landhuys is een nieuwe locatie waar later op de avond een verhaal vertelt wordt.

Eenmaal daar aangekomen worden de kinderen en andere verblijfsgasten welkom geheten in de algemene ruimte in het Landhuys. Daar is een hoekje ingericht met diverse decorstukken waarvan de meeste afkomstig uit de voormalige musical Klaas Vaak. Vervolgens vertelt Klaas Vaak tussen 20.00 en 20.30 uur weer één van zijn verhalen.

Bekijk in onderstaande video’s de wandeling en de vertelling in het Landhuys.
Kijk voor meer informatie op: https://www.efteling.com/nl/bosrijk/entertainment

YouTube player
YouTube player
Reacties