Nieuw: Efteling pin met jaartal

      Geen reacties op Nieuw: Efteling pin met jaartal

Vanaf vandaag is er weer een nieuwe pin te koop in de tijdelijke Efteling webshop ’t Pakhuys. Het betreft een pin met een afbeelding van een kabouter erop in reliëf. Onder de afbeelding staat de tekst’ Efteling 2021′. Hiermee zou het kunnen dat dit de start is van een nieuwe serie pins waarbij elk jaar het huidige jaartal eronder komt te staan. Hierover is nog niks bekend.

Gelukszakjes
De afbeelding van de kabouter was in de jaren zeventig te vinden op ‘Gelukszakjes’. Dit waren zakjes gevuld met verschillende souvenirs. Deze waren ongeveer toen jaar geleden opnieuw uitgebracht in twee varianten: een jongensvariant en een meisjesvariant. De kabouter stond toen op de Gelukszakjes voor jongens.

Webshop
De nieuwe pin met nummering EPP 431 telt een oplage van 1500 stuks. De prijs is €6 per stuk. Voorlopig is het souvenirtje alleen te koop in de tijdelijke webshop. Er geldt een maximum aantal van drie pins per bezorgadres. Eventuele kortingen zijn niet van toepassing. De link naar de webshop: https://webshop.efteling.com/products/93297

Reacties