Nieuw aanbod eerder geopende attracties voor verblijfsgasten

Per 1 juli verandert de Efteling het aanbod van attracties die eerder geopend zijn voor gasten die verblijven in Bosrijk, Loonsche Land en het Efteling Hotel. Deze verblijfsgasten konden al langer gebruikmaken van verschillende attracties die een half uur voor reguliere openingstijd open gingen.

De Efteling wil dit graag beter aan laten sluiten bij de wensen van de gasten. Nieuw in het aanbod van de attracties die een half uur eerder openen zijn Baron 1898, Carnaval Festival, Villa Volta en de Bob. De attracties Droomvlucht, Kleuterhof, Avonturen Doolhof, Vogel Rok, Monsieur Cannibale en Fata Morgana behoorden al tot dit aanbod. Als na de zomer de Bob definitief sluit zal de Efteling een andere attractie kiezen die dan ook dertig minuten eerder zal openen. Per 1 juli maken het Sprookjesbos, de carrousels op het Anton Pieck Plein, PandaDroom en het Spookslot geen deel meer uit van de attracties die een half uur eerder opengaan.

De looproute voor de gasten van de vakantieparken die gebruik willen maken van de attracties die eerder open gaan zal ook wijzigen. Na de kaartcontrole bij de entree lopen de bezoekers van Bosrijk en het Loonsche Land langs het Efteling Theater en Fata Morgana het park in. Een woordvoerder van de Efteling laat aan Eftelingsestraat.nl weten dat de route is aangepast om het voor de gast duidelijker te maken. “Men hoeft niet meer langs dichte hekken op de promenade, maar wordt direct langs diverse open attracties gestuurd”.

Voor gasten van het Efteling Hotel blijft de looproute gelijk, namelijk via Kleuterhof, achter restaurant Panorama.

Reacties