Meerdere attracties langere tijd gesloten voor onderhoud

      Geen reacties op Meerdere attracties langere tijd gesloten voor onderhoud

Vandaag maakte de Efteling het onderhoudsschema bekend. Meerdere attracties zullen de komende tijd gesloten zijn voor onderhoud, of zoals de Efteling het zelf verwoord: “Arbeid is nodig om d’oude pracht te behouden voor het nageslacht”. Opvallende namen in het onderhoudslijstje zijn Carnaval Festival, die voor bijna drie maanden sluit, en De Oude Tufferbaan die twee maanden gesloten is voor onderhoud.

Carnaval Festival is voor onderhoud gesloten van 4 maart tot en met 31 mei. De De Oude Tufferbaan is voor bezoekers gesloten van 18 februari tot en met 19 april. Er worden meerdere zaken aangepakt laat een woordvoerder van de Efteling weten. Welke dat zijn is momenteel nog niet bekend.

Op dit moment zijn De vliegende Hollander en de Piraña gesloten voor wintersluiting en onderhoud, deze blijven respectievelijk gesloten tot en met 1 maart en 29 maart. Raveleijn is gesloten vanaf 7 januari tot en met 5 april, zodat de Franse acteurs wat rust krijgen en nieuwe acteurs ingewerkt kunnen worden. Verder staat op het onderhoudsschema van de Efteling dat de Python van 18 maart t/m 22 maart gesloten is, Baron 1898 1 april t/m 5 april, Aquanura 8 april t/m 12 april en Gondoletta 6 mei t/m 10 mei.

Reacties