Meer informatie over reserveren voor Efteling-abonnementhouders

Vandaag heeft de Efteling meer duidelijkheid gegeven ver het reserveren van een dagje Efteling voor abonnementhouders. Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus is het voorlopig alleen mogelijk om het park te bezoeken als je een reservering hebt gemaakt via de website. Naast een ticket of abonnement heb je dus ook een reservering nodig om te laten zien.

Pre-opening
Abonnementhouders van de Efteling krijgen op maandag 18 mei en dinsdag 19 mei 2020 al de kans om een bezoek aan het park te brengen. Hiervoor kunnen zij zich vanaf aanstaande zaterdag 16 mei 2020 om 16.00 uur inschrijven via het reserveringssysteem op de Efteling website. Het volledige attractiepark is die twee dagen geopend van 15.00 tot 19.00 uur.

Reguliere reservering
Alle overige gasten kunnen een reservering maken vanaf maandag 18 mei om 10.00 uur voor een bezoek vanaf woensdag 20 mei. Die woensdag heropent de Efteling weer haar poorten voor iedereen met een reservering.

Extra informatie
De Efteling geeft nog wat extra informatie over het reserveren. Zo kan je maar één bezoek per keer reserveren. Zodra je het park hebt bezocht kun je weer een nieuwe reservering plaatsen. Naar verwachting van de Efteling is het wél mogelijk om voor meerdere abonnementhouders een reservering te maken. Daarvoor heb je de abonnementsnummers en geboortedata van die personen nodig. Op die manier probeert de Efteling de beschikbare plaatsen zo eerlijk mogelijk te verdelen en zoveel mogelijk abonnementhouders de kans te bieden om de komende tijd het park te bezoeken.

De Efteling geeft nog als tip mee om de website vaak in de gaten te houden.
“Er kunnen namelijk extra tijdsloten beschikbaar komen.”

Annuleren
Mocht je een dag gereserveerd hebben waarop je uiteindelijk niet meer naar het park kan komen? Dan vraagt de Efteling om die reservering te annuleren via de Efteling-app. Zo komt de plaats alsnog vrij en krijgt een andere abonnementhouder weer kans om die dag te gaan.

Vanaf 20 mei
Tijdens de eerste periode die van 20 mei tot en met 2 juni is, zal de Efteling geopend zijn van 10.00 tot 18.00 uur. Voor de periode daarna worden de openingstijden later bekendgemaakt.

Reacties