Magische spiegel toegevoegd in nieuwe Efteling-winkel

      Geen reacties op Magische spiegel toegevoegd in nieuwe Efteling-winkel

Vorige week is de nieuwe winkel ‘Spiegeltje, Spiegeltje…’ geopend op het Anton Pieckplein. Dit nieuwe kostuumatelier biedt een rijk assortiment aan verkleedkleren voor kinderen. Ze kunnen kostuums passen en zichzelf ook laten schminken.

Vandaag is er echter nog iets nieuws toegevoegd aan de winkel. In het midden van de winkel pronkt nu een grote spiegel. Personeel was vanmiddag nog druk bezig met het programmeren van de spiegel die waarschijnlijk dit weekend in gebruik wordt genomen.

Het betreft een magische spiegel waarin kinderen zichzelf kunnen bekijken met de kostuums aan zonder dat ze die ook daadwerkelijk aan hebben. De spiegel maakt gebruik van een techniek die je lichaam volgt en de bewegingen detecteert. Deze magische verbeelding werkt ook als er meerdere personen voor de spiegel staan.

‘Spiegeltje, Spiegeltje…’ is de vervanger van de oude koopjeswinkel Loetiek. In de afgelopen tijd werd de winkel omgebouwd tot het huidige kostuumatelier. Het duurste kledingstuk dat je daar kan kopen is maarliefst €130.

Tijdens het programmeren.
Ook de schmink-hoek heeft een nieuwe definitieve spiegel gekregen. Deze is niet interactief.
Reacties