Luchtfoto’s: bouw Max en Moritz neemt contouren aan

      Geen reacties op Luchtfoto’s: bouw Max en Moritz neemt contouren aan

De bouw van de nieuwe familieachtbaan Max en Mortitz vordert gestaag. Sinds begin september is de Efteling bezig met de vervanging van de Bobslee uit 1985. Op luchtfoto’s van Airpro Waalwijk zijn de huidige vorderingen op de bouwplaats goed te zien.

Op de foto’s is goed te zien dat de buitenkant van het stationsgebouw al in verre gereedheid is. De werkzaamheden concentreren zich momenteel met name achter het stationsgebouw. Hier zijn de afgelopen tijd veel supports verschenen, waar later de twee achtbaantracks op zullen gaan rusten. Ook is goed te zien dat er rondom de tracks een heuvellandschap met dennenbomen gecreëerd is, waar de treinen straks doorheen zullen rijden.

Het is niet de eerste keer dat Airpro Waalwijk luchtfoto’s maakt van de Efteling. In oktober verschenen ook enkele foto’s van de bouwplaats van Max en Mortitz. Het verschil tussen beide luchtfoto’s is goed te zien. Zo valt op dat het stationsgebouw in enkele maanden tijd een grondige make-over heeft gehad en dat de contouren van de baan in de afgelopen maanden in sneltreinvaart zijn verschenen.

Max en Moritz wordt een dubbele familieachtbaan, die in april 2020 de deuren zal gaan openen voor bezoekers van de Efteling.

Reacties