Loop virtueel door de Efteling, nieuwe Streetview beelden

      Geen reacties op Loop virtueel door de Efteling, nieuwe Streetview beelden

Het is tegenwoordig mogelijk om virtueel een compleet rondje door de Efteling te lopen. Bijna het volledige park is door de camera’s van Google Streetview vastgelegd. Een rondje lopen door het Sprookjesbos, gluren bij het Volk van Laaf of even een kijkje nemen in Ruigrijk, het kan nu thuis vanaf de bank.

Klik hier voor de Efteling Google Streetview.

Efteling Streetview
Deels was de Efteling al vanaf 2009 te vinden op Google Streetview. Echter is toen niet het hele park in beeld gebracht waardoor onder andere Ruigrijk lang niet te vinden was op Streetview. Veel andere beelden zijn in de loop van de tijd verouderd, zo waren de nieuwe aanwinsten als Baron 1898, Aquanura en Symbolica ook nog niet te zien op Google Streetview. Met de beelden die allemaal in juli van dit jaar gemaakt zijn is dit opgelost en is het volledige park online te bewonderen.

Geblurd
Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet herkenbaar in beeld komen worden alle gezichten bij Streetview automatisch geblurd. Dit wazig maken van de gezichten werkt ook op veel Efteling beelden. Zo zijn bijvoorbeeld Roodkapje, Kogeloog en diverse Holle Bolle Gijzen automatisch onherkenbaar gemaakt.

Reacties