Laatste voorstelling Sprookjessprokkelaar de Musical

      Geen reacties op Laatste voorstelling Sprookjessprokkelaar de Musical

Vanmiddag vond de laatste voorstelling plaats van Sprookjessprokkelaar de Musical. De musical was oorspronkelijk te zien van 20 september 2017 tot en met 4 maart 2018, maar werd verlengd tot en met 2 april. Sprookjessprokkelaar de Musical gaat vanaf september 2018 op tournee. De precieze locaties en speeldata worden later dit jaar bekend gemaakt.

De laatste voorstelling was volledig uitverkocht en enkele leden uit het creatieve team waaronder muziekproducer René Merkelbach en regisseur Mark van Haasteren waren aanwezig. Na de voorstelling volgde een borrel voor genodigden op de Theatervlonder.

De musical ging over de 12-jarige Sterre die op zoek is naar de Sprookjesbibliotheek om daar de mooiste verhalen te vinden nadat ze haar enige boek letterlijk stuk heeft gelezen. Door haar opa werd ze naar de Sprookjesbibliotheek gestuurd in het verlaten kasteel van Graaf Stanislav. Daar kwam Sterre de Sprookjessprokkelaar tegen en die vertelde haar dat ze alle verhalen moet delen met alle andere dorpsbewoners. De vrouw van Stanislav kwam daar achter en toverde alle letters uit alle boeken weg. De musical was gebaseerd op het gelijknamige boek van Paul van Loon en Prinses Laurentien

YouTube player
YouTube player
Reacties