Koninklijke Jumbo en Efteling slaan handen ineen voor bijzondere samenwerking

Koninklijke Jumbo en de Efteling, die beiden een rijke historie in familie entertainment hebben, bundelen hun krachten. Hun paradepaardjes, Jan van Haasteren en het Sprookjesbos, worden vanaf 5 juni verenigd als puzzel. Op de 1000 stukjes tellende puzzel Jan van Haasteren Sprookjesbos is het wereldberoemde Sprookjesbos van de Efteling te zien door de ogen van Jan van Haasteren, één van Nederlands beroemdste striptekenaars. Ga je mee op zoek naar bekende Efteling bewoners, zoals Langnek en Holle Bolle Gijs én de kenmerkende haaienvin en handjes van Jan van Haasteren? Daarnaast kunnen gezinnen dit najaar met Piraña Ganzenbord, Stratego Junior Joris & de Draak , Mens Erger Je Niet Sprookjesboom en de premium collection puzzel van Anton Pieck, de Efteling thuis beleven!

Jumbo en Efteling zorgen beiden al vele jaren voor mooie gezinstradities. Waar Jumbo gezinnen thuis plezier laat beleven met een bordspel of puzzel, biedt de Efteling haar bezoekers een betoverende ervaring in het park. Deze twee werelden komen nu samen.

“De samenwerking van Jumbodiset en Efteling is een mooie combinatie van twee prachtige Nederlandse merken die elkaar alleen maar kunnen versterken. We zijn trots op de eerste producten die straks gelanceerd worden en kijken uit naar het vervolg!”, aldus Olga Boelens- van de Grift Group Brand Manager Jumbo.

“We zijn als Efteling trots om onderdeel van de rijke reeks gezelschapsspellen van Jumbodiset te worden. Deze samenwerking en spellenserie is erop gericht de Efteling dichter bij de mensen thuis te brengen. Hoe kan dat beter dan met het gezin, vrienden of familie te puzzelen of gezellig een Efteling-bordspel te spelen?”, aldus Jack van de Vliert, Team Lead Marketing en Sales Efteling.

Over Jan van Haasteren Sprookjesbos
De wonderlijke wereld van Van Haasteren en het Sprookjesbos zijn verenigd in de 1000 stukjes tellende puzzel Jan van Haasteren Sprookjesbos. Het wereldberoemde Sprookjesbos van de Efteling is op deze puzzelplaat te zien door de ogen van Van Haasteren. Van Sneeuwwitje tot Roodkapje en van Hans & Grietje tot Langnek: alle Sprookjesbosbewoners komen op humoristische wijze terug, samen met de iconische kenmerken die op elke Van Haasteren plaat te vinden zijn. Jan van Haasteren Sprookjesbos is vanaf 5 juni verkrijgbaar in de Efteling en via de bekende speelgoed verkooppunten voor de adviesprijs van € 17,99.

Over de premium collection puzzel van Anton Pieck en de bordspellen
Beleef de betovering van de Efteling ook thuis met een prachtige Anton Pieck puzzel. Kunstenaar en illustrator Anton Pieck is een van de grondleggers van de Efteling en ontwierp onder andere het Sprookjesbos. Een aantal van deze sprookjes zijn nu samengebracht in een 1000 stukjes tellende puzzel, waaronder de sprookjes Hans en Grietje en de Wolf en de zeven Geitjes.

Bovendien worden drie favoriete Jumbo bordspellen gethematiseerd in populaire Efteling-attracties. Maak een wilde boottocht door het Incarijk met de speciale Ganzenbord editie: Piraña Wildwaterspel, ga op avontuur door het Sprookjesbos met Mens Erger Je Niet! –  Sprookjesboom en probeer de draak te verslaan in Stratego Junior Joris en de Draak. De puzzel en de spellen zijn respectievelijk vanaf juni en juli exclusief bij de Efteling verkrijgbaar en vanaf september via de bekende speelgoed verkooppunten.

Reacties