Knalrode Eftelingse rondvaartboot in Amsterdam

      Geen reacties op Knalrode Eftelingse rondvaartboot in Amsterdam

Vanaf vandaag kunnen toeristen in Amsterdam een speciale Efteling rondvaartboot zien passeren in de grachtengordel. Het opvallende verschijnsel is een rondvaartboot van rederij Lovers. De boot zal de komende twee jaar te bevaren zijn en zal reguliere rondvaarten gaan aanbieden.

Om dit project te realiseren heeft het attractiepark voor de komende twee jaar een samenwerking gesloten met Tourism Group International. Zij ontwikkelden in samenwerking met rederij Lovers en de Efteling de speciale rondvaartboot.

De rondvaartboot is rondom rood uitgevoerd. Op de zijkant prijkt prominent het beeldmerk van de Efteling, samen met een visual van Joris en de Draak, met bijbehorende draak Edna. Ook valt er op de zijkant de aansporende tekst: ‘Visit Efteling Theme Park Resort’.

Het is de bedoeling dat de rondvaartboot (Amsterdamse) toeristen moet aansporen om een bezoekje te brengen aan het Kaatsheuvelse Sprookjespark. Wie een rondvaart wilt maken in de speciale Eftelingboot kan terecht bij Rederij Lovers, gelegen aan de Prins Hendrikkade 25 in Amsterdam.

Reacties