Jokie winterbal binnenkort weer verkrijgbaar

      Geen reacties op Jokie winterbal binnenkort weer verkrijgbaar

Afgelopen week bracht de Efteling nieuwe souvenirs uit van Jokie: Winterballen. Dit zijn kerstballen voor in bijvoorbeeld de kerstboom, maar dan in winterthema met een personage van Carnaval Festival erop en een lichtgevende rode neus.Die van Jokie bevatte ook een winters muziekje uit de attractie.

Er waren vier verschillende winterballen uitgebracht: Één losse met Jokie erop, en een set van drie ballen met een Mecixaan, Boerin en een Eskimo. Echter bleek de bal van Jokie ongekend populair te zijn en was deze binnen een paar dagen volledig uitverkocht. Op social media kwamen daarover veel reacties en de Efteling gaf in de eerste instantie aan dat deze niet bij werd gemaakt.

Goed nieuws! De Jokie winterbal krijgt alsnog een nieuwe levering, deze wordt ergens in december verwacht. Zo krijgt iedereen weer een nieuwe kans om alsnog deze vrolijke winterbal aan te schaffen.

De Jokie winterbal kost €5 en de set van drie ballen kost €12,50. De set is te koop in souvenirwinkels Jokies Wereld en Efteldingen, de Jokie winterbal straks ook weer.

Reacties