Horeca Efteling mag toch open blijven

      Geen reacties op Horeca Efteling mag toch open blijven

De Efteling mag de horeca in het park bij heropening op 19 november geopend houden, dat blijkt uit een personeelsmemo die Eftelingsestraat.nl heeft ingezien. Er bestond enige tijd onduidelijkheid of de horeca in het Kaatsheuvelse attractiepark geopend kon blijven. Veel dagattracties lieten weten bij heropening de horeca gesloten te houden, ook de Efteling ging hier korte tijd vanuit.

Uit de meest recente berichten blijkt dat het park toch mag openen met de horeca open in de vorm van ‘afhaal’. Dat betekent dat bezoekers niet direct de etenswaren mag nuttigen bij de horecalocatie, maar dit ergens anders moeten doen. De Efteling heeft hiervoor extra zitgelegenheden gecreëerd.

De doorslag kwam na de persconferentie van 17 november. Daarin werd bevestigd dat dagattracties, zoals attractieparken, na een sluiting van twee weken vanaf donderdag weer open mogen gaan. Later die avond werd op de website van de Rijksoverheid bekend gemaakt dat voor dierentuinen en pretparken een uitzondering wordt gemaakt op sluiting van de horeca. Morgen komt het park met meer informatie

Wie wil genieten van horeca in de Efteling heeft geluk, tijdens de Winter Efteling zijn er bij de diverse horecalocaties in het park diverse winterse specialiteiten te verkrijgen. Abonnementhouders krijgen 5% korting op het horeca-aanbod in het park.

Reacties