Foto’s: zo ziet de omgeving van Max en Moritz er nu uit

      Geen reacties op Foto’s: zo ziet de omgeving van Max en Moritz er nu uit

Het is alweer een tijd geleden dat we de Efteling konden bezoeken, maar vandaag is het weer mogelijk. De komende dagen is de Efteling een beperkt aantal uur per dag geopend voor verblijfsgasten, medewerkers met hun gezinnen en later ook voor abonnementhouders. Tijdens de sluiting van het park is er niet stilgezeten bij de bouw van de nieuwe achtbaan Max en Moritz. Er is hard doorgewerkt en de attractie zal binnenkort kunnen openen.

Omgeving
Dat er door is gewerkt is duidelijk te zien aan de omgeving. Rondom de ingang en het stationsgebouw is veel nieuwe beplanting geplaatst en dat zorgt meteen voor extra sfeer. Hier zijn vooral wintergroene naaldbomen geplaatst, zoals de Nordman spar en de Servische spar. Deze naaldbomen vormen de basis van de beplanting en blijven het hele jaar door groen.

Vernieuwd plein
Het voormalige Steenbokplein gaat voortaan door het leven als het Max en Moritz plein. Het hele plein is aangepakt waarbij de bestrating grotendeels opnieuw is aangelegd. Ook hier is de beplanting aangepakt. We zien verspreid over het plein een aantal loofbomen staan en verschillende hagen. Ook zijn er verschillende nieuwe gedecoreerde lantaarnpaaltjes geplaatst. De Efteling is nog druk bezig met het verbouwen. Naar verwachting is het Max en Moritz plein in de zomer klaar voor gebruik.

Reacties