Foto’s: Zo ziet de bouwplaats van De Wereld van Sindbad eruit na de eerste week

In de eerste week van de ombouw naar themagebied ‘De Wereld van Sindbad’ is er veel gebeurd. Na de sluiting van de attracties Monsieur Cannibale en het Avonturen Doolhof op zondag 5 september, werd afgelopen maandag begonnen met het (grotendeels) afbreken van de twee oude attracties.

Zo zagen we dat maandagochtend de kannibaal zelf met zijn attributen vrij snel weden ontmanteld en waren bouwvakker ook al druk bezig met de eerste heggen van het Doolhof te ruimen. Dinsdagochtend zijn vóór openingstijd de kookpotten van Monsieur Cannibale weggehaald en was halverwege de dag drie kwart van het Doolhof al verdwenen. Een aantal attributen ui het Doolhof werden voorzichtig ontmanteld en weggebracht terwijl anderen bij het grof vuil werden gedaan.

Inmiddels, op dag vijf van de werkzaamheden, zien we dat op verschillende plekken de bestrating is opengebroken zodat hier de nieuwe bestrating kan komen inclusief één of meerdere bruggetjes. Bij de Sirocco (de voormalige Monsieur Cannibale) staat momenteel alleen de overkapping nog met de techniek van de schijf. Ook de helft van de oude wachtrij is blijven staan. Hier sluit waarschijnlijk de nieuwe wachtrij op aan.

Bekijk hieronder wat foto’s en een video van de situatie van vandaag.

Reacties