Foto’s: Zo ziet Bäckerei Krümel er nu uit

      Geen reacties op Foto’s: Zo ziet Bäckerei Krümel er nu uit

De bouw van Bäckerei Krümel op het Max en Moritz plein gaat als een speer. Sinds de vorige update is er alweer het een en ander veranderd. In dit artikel laten we je zien wat de nieuwste toevoegingen zijn.

In de vorige fotoserie was te zien dat er nog druk werd gewerkt aan het leggen van alle 20.000 leipannen op het dak. Inmiddels is het einde daarvan in zicht en is het dak bijna volledig bekleed met de leipannen.

Aan de voorkant van de horecalocatie is het afdakje geplaatst zoals te zien was op de concept-art tekening. Ook deze is al mooi bekleed met de leipannen. Bij de ramen onder het afdakje zijn dezelfde lichtblauwe luiken geplaatst net als elders op het gebouw. Daarboven en ernaast zijn rode frames geplaatst waar nog (decoratieve) borden in komen.

Max en Moritz hebben ook al een kijkje genomen bij Bäckerei Krümel. Zij hebben aan de voorkant en één van de zijkanten verschillende witte handafdrukken achtergelaten.

De zijkant van Bäckerei Krümel aan het Max en Moritz plein is voorzien van houten planken. Ook hier zijn de bekende blauwe luiken en rode frames voor borden geplaatst.

Verder is op één van de borden aan de voorkant een 3D pretzel toegevoegd boven de vaandel met de tekst ‘Seit 1865’ en hangt er een decoratief touw aan de rand van het dak. Het pad vanaf de Piraña-poort krijgt een omleiding langs de zijkant van Bäckerei Krümel.

Bekijk hieronder de fotoserie en een video van de nieuwigheden.

YouTube player
Reacties