Foto’s: zo viert de Efteling haar jubileumjaar

      Geen reacties op Foto’s: zo viert de Efteling haar jubileumjaar

Vandaag ging in de Efteling het jubileumjaar van start, wat in het teken staat van 70 jaar Efteling. Vandaag konden bezoekers van het attractiepark voor het eerst kennis maken met enkele feestelijkheden.

Op de Parkeerpromenade zijn nieuwe vaandels te vinden met het speciaal ontworpen jubileumlogo. De vaandels zijn tevens gedecoreerd met enkele elementen uit het verhaal van Alice in Wonderland, waarvan eind maart een tijdelijk pop-up sprookje te zien zal zijn op de Speelweide.

In het park zijn diverse verwijzingen naar het jubileum te vinden. Zo heeft Langnek een speciaal feesthoedje op en spelen de Muzikale Paddenstoelen een speciaal melodietje, waarin de melodie van ‘happy birthday’ te herkennen is.

Elke dag om 16:00 uur klinkt er door het gehele park een speciaal jubileumlied, gezongen door medewerkers. Medewerkers dansen en zingen dan vrolijk mee op de muziek. Om 15.30 en 15.53 uur klinken er twee aankondigingen door het park, welke bezoekers op het feestmoment moeten attenderen.

Bij diverse souvenirwinkels en horecalocaties kunnen bezoekers speciaal gethematiseerde feesttoeters, hoedjes en vlaggetjes halen.

Reacties