Foto’s: Systeem Boarding Pass staat klaar bij de Python

      Geen reacties op Foto’s: Systeem Boarding Pass staat klaar bij de Python

In de Efteling staat bij de ingang van de Python het systeem gereed voor de Boarding Pass. Middels dit systeem moet iedereen vanaf 15 september een plaats reserveren in de wachtrij om een ritje in de Python te kunnen maken. Het idee daarachter is dat op deze manier het wachten aanzienlijk verkort wordt. Het gaat in eerste instantie nog om een proefperiode van twee maanden die alleen bij de Python gehouden wordt.

Via de Efteling app op je telefoon of via de kaartautomaat naast de ingang van de attractie kan je een plaats reserveren. Het is mogelijk om voor je gezelschap ook een plekje te reserveren, dit kan tot zes personen. Op het ontvangen ticket staat de tijd vermeld wanneer je de wachtrij kunt betreden van de Python. Om dit te controleren staan er draaipoortjes bij de ingang van de Python. Na ongeveer een wachttijd van vijftien minuten moet je dan in het Pythontreintje zitten, zo is de bedoeling.

Het systeem van de Boarding Pass zal alleen aanstaan bij een wachttijd vanaf 15 minuten of langer en is gratis te gebruiken voor bezoekers van de Efteling.

https://twitter.com/dizkiosk/status/906064803491401730

Twitter: @quirijnvd

Twitter: @quirijnvd

Twitter: @quirijnvd

Twitter: @quirijnvd

Reacties

Geef een reactie