Foto’s: PandaDroom-restaurant gestript

      Geen reacties op Foto’s: PandaDroom-restaurant gestript

Momenteel wordt de attractie PandaDroom al grotendeels aangepast voor de nieuwe film Fabula. Bezoekers kunnen nu alleen nog de hoofdfilm zien, die nog t/m 3 november te bewonderen is. Aan de rest van het gebouw vinden al werkzaamheden plaats.

Op foto’s is te zien dat het oude restaurant Octopus al vrijwel helemaal leeg is. Alle decoratieve elementen, op de kwallen aan het plafond na, zijn weggehaald. Eerder deze week konden we al zien hoe onder andere het glaswerk, hekwerk en zelfs het beeld van de Octopus zelf in een container lagen opweg naar hun eindbestemming.

Het nieuwe restaurant krijgt het thema wereldse keuken. Er komt een nieuwe menukaart met verse en verantwoorde vlees-, vis- en veganistische gerechten, waaronder verse Indiase of Afrikaanse gerechten, maar ook gewoon een Hamburger bijvoorbeeld. Ook krijgt het restaurant een ander kassasysteem, zodat gasten sneller kunnen afrekenen.

Na het afrekenen krijgen gasten een buzzer mee. Dat is een klein apparaatje dat bijvoorbeeld gaat trillen als het gerecht van de gast klaar is, zodat ze het daarna meteen af kunnen halen. Zo kunnen gasten alvast lekker aan tafel gaan zitten tijdens het mogelijke wachten op het bereiden van het gerecht.

Het restaurant momenteel
Een concept-art van het nieuwe restaurant
Een concept-art van het vernieuwde exterieur

Reacties