Foto’s: Nieuwe Efteling achtbanen merchandise nu te koop

      Geen reacties op Foto’s: Nieuwe Efteling achtbanen merchandise nu te koop

De nieuwe merchandise in het teken van achtbanen in de Efteling is nu te koop in het park. De souvenirlijn staat in het teken van de vijf achtbanen Python, Joris en de Draak, De Vliegende Hollander, Baron 1898 en Vogel Rok.

Sinds deze week is een groot deel van de nieuwe lijn te koop bestaande uit petjes, mokken en sleutelhangers. De sleutelhangers van de Python, Vogel Rok en Joris en de Draak kosten €6 per stuk. De Baron 1898 en De Vliegende Hollander sleutelhangers kosten €7,50 per stuk. Hier zitten extra bedeltjes bij.

De petjes zijn in twee varianten verkrijgbaar in de souvenirwinkels. Een ‘snapback’ variant met een vlakke klep en een authentical sticker, en een ‘original curved’ cap met een voorgebogen klep. De caps kosten €17,50 per stuk.

Ook zijn er mokken beschikbaar in thema van de vijf bekende achtbanen. Op deze mokken is het logo te vinden van de betreffende achtbaan met een bijpassende achtergrond. De mokken kosten €10 per stuk.

Ook zijn er binnenkort T-shirts beschikbaar van deze vijf attracties. Echter komen deze op een later moment in de winkels.

Bekijk hieronder foto’s van de nieuwe souvenirlijn.

Reacties