Update: Video – Dit zijn de nieuwe Max en Moritz animatronics bij Frau Boltes Küche

In de afgelopen tijd zijn er twee nieuwe karakters toegevoegd aan horecalocatie Frau Boltes Küche. Op de hoek van het gebouw is een grote schoorsteen toegevoegd. Boven op het dak staan Max en Moritz klaar om hun volgende streek uit te halen.

De twee broertjes staan boven het dak bij de opening van de schoorsteen. Beneden in de schoorsteen zit een zogenaamde oven waarin Frau Bolte haar kippen in laat braden. Max en Moritz proberen die kippen met een hengel omhoog te halen.

Uiteindelijk zien we dat ook terug in het tafereeltje. Sinds vandaag zijn de bouwhekken rondom de schoorsteen weggehaald en kunnen bezoekers van het park het nieuwe tafereeltje aanschouwen. Momenteel bewegen de figuren nog niet, dat zal op een later moment komen.

Update 12-10-2020:
Bij het nieuwe tafereeltje is nu te zien hoe Max en Moritz in actie komen en bezig zijn met hun streek. De armen van de animatronics bewegen waardoor het lijkt alsof ze bezig zijn met de kip uit de pan te vissen. Ook zijn er verschillende geluidseffecten bij de oven te horen. Bekijk de nieuwe effecten in onderstaande video.

Bekijk hieronder wat foto’s van Max en Moritz bij Frau Boltes Küche.

Reacties