Foto’s: dit zijn de nieuwe frisdrankautomaten in de Efteling

De Efteling heeft de afgelopen weken het uiterlijk van de frisdrankautomaten in het park aangepast. Naar aanleiding van enkele bezwaren tegen Coca-Cola omdat het merk te aanwezig zou zijn hebben de automaten een fris, neutraal thema gekregen.

Op de Parkeerpromenade prijken Chaudfontaine, Sprite en Coca Cola op de voorzijde van de automaten. Daarnaast is op de achtergrond de skyline van de Efteling te zien, met enkele bekende beeldmerken. De flesjes zijn in dezelfde groene kleur uitgevoerd, alleen de merkplaatjes op de flesjes verschillen.

Op andere locaties zijn de diverse automaten ook te spotten. Onder andere op het Dwarrelplein, Carnaval Festivalplein, naast de Flierefluiter en bij het Diorama. Het betreft steeds één van de drie mogelijke voorzijdes.

Afgelopen jaren wisselde het motiefje op de voorzijde niet met enige uitzondering. Twee jaar terug werden de automaten met de blauwe sterrenhemel met het silhouet van Pardoes vervangen door de automaten met een Coca-Cola nadruk en een Muzikale Paddenstoel. Sinds afgelopen week zijn de nieuwe voorzijdes op alle automaten in het park te spotten.

a

Reacties