Foto’s: dit zijn de Efteling miniaturen van 2022

      Geen reacties op Foto’s: dit zijn de Efteling miniaturen van 2022

Vandaag zijn de Efteling miniaturen voor 2022 bekend gemaakt. Dit zijn de nieuwe miniaturen die vanaf het najaar te koop zijn in de Efteling en diverse tuincentra. Elk jaar worden er weer nieuwe of hernieuwde beeldjes bijgemaakt, zo kan de verzameling steeds uitgebreid worden.

Dit jaar krijgt de vogel van Vogel Rok een eigen miniatuur. Het bekende beeld van de ingang van de indoor achtbaan kan in huis worden gehaald voor €54,99. Voor het eerst komen ook decoratieve elementen van de Winter Efteling aan bod. Liefhebbers kunnen een mini potkacheltje (€14,99) en de stapel blauwe wintercadeautjes (€8,99) aanschaffen. Ook is er een nieuwe versie te koop van de reus met Klein Duimpje. Deze variant kost straks €79,99 en bevat beweging en geluid. Het miniatuur van Het Huis van de Vijf Zintuigen wordt ook opnieuw uitgegeven. Deze variant bevat glimmende torenspitsen en verlichting binnenin.

Nieuw dit jaar is dat er een serie beeldjes wordt verkocht van bezoekers en Efteling personeelsleden van diverse afdelingen. Zo komen er beeldjes van medewerkers van de technische dienst, gastheer entree, gastheer horeca, gastheer en -vrouw park en een kok van Polles Keuken. De bezoekers worden uitgebeeld in verschillende situaties. Daarbij luisteren kinderen bijvoorbeeld naar de muzikale paddenstoel, wandelen ze met een wandelwagen of hebben ze souvenirs gekocht. Op één van de beeldjes staan twee personages uit de bioscoopfilm ‘De expeditie van familie Vos’. De prijzen van de beeldjes variëren tussen de €8,99 en €13,99.

Bekijk hieronder de productfoto’s van de nieuwe miniaturen. De prijzen vernoemd in het artikel zijn gebaseerd op de prijzen van tuincentrum AVRI. Voor meer informatie zie: https://www.avri-tuincentrum.nl/producten/178/efteling-miniaturen

Reacties