Foto’s: Dit is de nieuwe Efteling-afdeling in Avri Tuincentrum

Elk najaar openen verschillende tuincentra hun kerstshows voor het publiek. Avri Tuincentrum in Oosteind, vlakbij Dongen, heeft daarbij altijd een uitgebreide afdeling voor de Efteling miniaturen. Zo worden de miniaturen die op dat moment te koop zijn uitgestald in een sprookjesachtige omgeving.

Een ware blikvanger tijdens deze periode is een eigen gemaakte watershow. Deze maakt dit jaar een comeback in een vernieuwd jasje. Met de komst van een gloednieuw effect is de watershow spectaculairder dan ooit. Deze editie komt het water niet alleen van onder maar óók van bovenaf. Tijdens de watershow ‘danst’ het water op verschillende Efteling melodieën. Dit jaar is het een waterballet met muziek van Vogel Rok en Joris en de Draak afgewisseld met Droomvlucht.

Al sinds enkele jaren gebruikt het tuincentrum de fonteinen rond de kerstperiode. In 2017 werd de eerste versie geïntroduceerd onder de naam ‘Avri-nura’, gebaseerd op de watershow Aquanura in de Efteling. In 2018 kreeg de show een upgrade en werden de elfjes van De Indische Waterlelies toegevoegd. Vorig jaar waren de gekleurde en bewegende bollen nieuw. Die zijn dit jaar ook weer aanwezig.

Bekijk hieronder foto’s van de Efteling-afdeling en een video van de watershow.

YouTube player
Reacties