Foto’s: dit is de groenstrook op het vernieuwde plein in Reizenrijk

De Efteling heeft vandaag het vernieuwde plein in Reizenrijk grotendeels weer toegankelijk gemaakt. Daarbij zijn er diverse bouwhekken weggehaald en/of verplaatst.

Met deze aanpassing hebben we een duidelijk zicht op hoe de nieuwe indeling van het plein er in werkelijkheid uitziet. Tussen Carnaval Festival en Vogel Rok is een groenstrook aangelegd. Deze bestaat uit palmboompjes en diverse andere beplanting. Met de komst van deze strook wordt Carnaval Festival duidelijk gescheiden van De Wereld van Sindbad welke straks bestaat uit Vogel Rok, Sirocco en Archipel.

De Wereld van Sindbad betreedt men straks door ter hoogte van de groenstrook langs gedecoreerde muurtjes en palen met lampen en vaandels te lopen. Bij een aantal muurtjes zit ook een bankje in verwerkt.

Bekijk hieronder foto’s van de nieuwe situatie. Bezoekers met een Efteling abonnement die een kijkje willen nemen zullen tot volgende week moeten wachten of een kaartje moeten kopen. Het Efteling abonnement is dit weekend niet geldig.

Reacties