Foto’s: Details binnen bij Bäckerij Krümel

      Geen reacties op Foto’s: Details binnen bij Bäckerij Krümel

Op het Max en Moritz plein wordt sinds dit voorjaar hard gewerkt aan het nieuwe horecapunt Bäckerei Krümel. Het restaurant opent komende winter de deuren wat betekent dat we langzaam richting het einde van de bouw gaan.

Waar de buitenkant al z’n definitieve uiterlijk lijkt te hebben wordt er binnen nog hard gewerkt aan de inrichting en decoratie. De voortgang binnen in het restaurant is moeilijk te volgen nu de meeste werkzaamheden achter gesloten deuren lijken te gebeuren.

Een teamlid van Eftelingsestraat.nl zag bij toeval dat een paar van deze deuren open stonden tijdens de werkzaamheden. Dit gaf ons de gelegenheid om een sneak peak van het interieur (tot nu toe) te krijgen.

Een aantal details welke al te zien waren zijn vastgelegd op beeld. Zo zien we aan het plafond een groot wiel hangen met daaraan zeven lampen. Vlak daarnaast zien we twee broden in de vorm van Max en Moritz. Dit zou volgens het verhaal te maken hebben met de straf die de bakker geeft aan de deugnieten. Verder zien we nog verschillende decoratieve elementen op verschillende plekken.

Bekijk hieronder de fotoserie en een video.

YouTube player
Reacties