Foto’s: bob geplaatst bij Villa Pardoes

      Geen reacties op Foto’s: bob geplaatst bij Villa Pardoes

Liefhebbers van de Efteling kunnen tijdens een wandeling om het park tijdens de huidige coronasluiting een oude bekende tegenkomen. Op het terrein van Villa Pardoes is onlangs een originele bob geplaatst van de Bobslee. Gasten van het vakantieverblijf kunnen met het treintje op de foto. Een bijpassend bordje moet die functie doen verduidelijken.

Het is niet de eerste keer dat een onderdeel van een oude Efteling attractie in de tuin van Villa Pardoes de laatste dagen van zijn of haar leven hoeft te slijten. Eerder werd al de bekende olifantfontein, die voorheen bij het Kinderbad te vinden was, in de tuin geplaatst en grijs geschilderd. Ook werd twee jaar geleden een oud T-Fordje van De Oude Tuffer bij Villa Pardoes geplaatst, waar nu dus ook de opgeknapte bob bij is gekomen.

De Bob sloot in 2019 voorgoed de poort om plaats te maken voor de nieuwe dubbele familieachtbaan Max en Mortitz, welke in 2020 opende. Lang was onbekend of de iconische wagentjes nog ergens te zien zouden zijn of dat er een bob bij het Efteling Museum zou gaan opduiken. Nu de bob in de tuin van Villa Pardoes is geplaatst hebben liefhebbers van de Efteling toch nog een zichtbare herinnering van de iconische attractie.

Reacties