Fotoreportage: Besneeuwde Efteling in diepe winterslaap

      Geen reacties op Fotoreportage: Besneeuwde Efteling in diepe winterslaap

Het hele land is afgelopen nacht bedolven onder een dikke laag sneeuw. Ook de Efteling lijkt vandaag wel een winter wonderland. Helaas zitten we nog steeds in lockdown waardoor we helaas geen winterse foto’s in het park kunnen maken. Dat is wél mogelijk van buitenaf. Daarom is één van onze teamleden vandaag op pad gegaan om voor jullie tóch wat winterse plaatjes van het park te maken. Een echte vlockdown dus.

Vanaf de Eftelingsestraat zien we onder andere de Python en Joris en de Draak. In de verte duikt Baron 1898 ook nog op tussen de sneeuwvlokken door. Het is overal angstvallig stil. Een eind verderop zien we nog Fata Morgana en een Efteling laars en een paar stappen met de Zevenmijlslaarzen verder komen we bij de boshalte uit. Het hek richting de fietsenstalling is uiteraard ook gesloten maar kan hopelijk snel weer open. Nog een klein stukje verderop zien we aan de zijkant van de hoofdparkeerplaats het entreegebouw van de Efteling, het Huis van de Vijf Zintuigen, voorzien van een winters dak. Ook de vakantieparken Het Loonsche Land en Efteling Bosrijk zijn voorzien van een dikke laag sneeuw.

Geniet van onderstaande fotoserie die we vandaag hebben gemaakt. Ook kan je er een video van bekijken met de sfeerbeelden van vanmiddag.

Het verlaten Huis van de Vijf Zintuigen in de sneeuw

*Klik hieronder op de foto’s voor de grotere versie*

Reacties