Efteling YouTube-serie genomineerd voor een prijs

      Geen reacties op Efteling YouTube-serie genomineerd voor een prijs

De Efteling heeft met de YouTube-serie ‘Efteling Game Night’ een nominatie in de wacht gesleept voor de Televizier-ster online. In deze serie gaan vier bekende YouTubers met elkaar de strijd aan met de Efteling als speeldecor.

Racen door het Sprookjesbos
In de serie is het de bedoeling dat de Legends (Milan, Dionne, Link en Joost) in in real-life challenges en game battles zoveel mogelijk attracties en straten van het Efteling Monopoly-spel veroveren. In een van de challenges racen de Legends op een vliegend tapijt door het Sprookjesbos, of spelen ze een levensgrote versie van Scrabble waarbij ze vanuit Baron 1898 de lettercombinaties moeten maken.

Symbolica
Door zoveel mogelijk straten te veroveren kunnen de Legends een voorsprong krijgen in de grote finale. In deze eindstrijd spelen de Legends in de Koningszaal van de overdekte familie-attractie Symbolica op een levensgrote versie van het bordspel. Dit wordt uiteraard volledig in de gaten gehouden door O.J. Punctuel.

Er zijn twaalf afleveringen gemaakt, waarvan de eerste zes op het YouTube-kanaal van Efteling Junior staan, en de andere zes op het kanaal van Legends of Gaming.

Vakjury
Stemmen kan op de website van Televizier.nl. De prijs bestaat sinds 2019 en wordt georganiseerd door Gouden Televizier-Ring. De prijs is voor de leukste, mooiste en beste programma’s op het internet. Een vakjury heeft een startlijst met kanshebbers samengesteld, maar het publiek kan gedurende de kwalificatieronde nog online videoseries toevoegen.

Reacties