Efteling werkt aan Digi-Fotopas

      Geen reacties op Efteling werkt aan Digi-Fotopas

De Efteling werkt tijdens de coronasluiting aan een digitale fotopas die te gebruiken is via de Efteling app. Binnenkort kunnen bezoekers van het attractiepark alle actiefoto’s die genomen zijn gemakkelijk in de app laden en bekijken.

De Digi-Fotopas moet eerst worden gekocht bij één van de vele fotopunten in het park. Voor één dag kost de Digi-Fotopas 25 euro. Voor verblijfsgasten is een Digi-Fotopas beschikbaar die 7 dagen geldig is. Deze versie kost 35 euro.

Wanneer de Digi-Fotopas gekocht is kan de barcode ervan gescand worden via een speciale knop in de Efteling app. Vervolgens wordt de Digi-Fotopas gekoppeld aan het persoonlijke Efteling-account in de officiële Effeling app. Wanneer je de Digi-Fotopas laat scannen bij de fotoverkooppunten wordt de actiefoto vervolgens direct zichtbaar in de Efteling app.

De Efteling bevestigd in een reactie aan Eftelingsestraat.nl dat het park inderdaad bezig is met het ontwikkelen van iets op het gebied van digitale foto’s. “Hier zal later meer bekend over worden”, aldus de woordvoerder.

Reacties