Efteling webshop terug van weggeweest

      Geen reacties op Efteling webshop terug van weggeweest

De Efteling heeft nieuw leven geblazen in een oud concept: een eigen webshop genaamd ”t Pakhuys’. Dit is een volledig nieuwe webshop waar iedereen in Nederland een selectie van Eftelingproducten in huis kan halen.

In de webshop zijn vooralsnog 129 producten te vinden, verdeelt over vijf categorieën: keuken & tafelen, kleding, speelgoed, vrije tijd & hobby en wonen & decoratie. Momenteel is eer een kleine selectie van enkele populaire Eftelingproducten te vinden, waaronder enkele Sprookjesboom-items, de nieuwe Wintertrui en enkele beeldjes uit de Efteling Luville collectie.

Nieuw in het assortiment is een tekening van het Huis van de Vijf Zintuigen. Deze tekening is gemaakt door WIJCK. Zij maken de mooiste prints van ’s werelds bekendste wijken, leukste straten en mooiste gebouwen, en nu dus ook van de Efteling. De tekening is als poster te verkrijgen (€10,-), maar ook als canvastas (€12,50) en ingelijst (€35,-).

Verzendingen boven de 50 euro worden gratis verzonden. Bovendien krijgen de eerste 400 bestellingen ontvangen van de Efteling ‘een lekkere verrassing’. De nieuwe webshop is een samenwerking met Shopify, een platform waar bedrijven gemakkelijk een webshop kunnen opzetten.

De webshop is te bezoeken op www.webshop.efteling.com.

Reacties