Efteling voegt wachtrij toe aan Warme Winter Weide

      Geen reacties op Efteling voegt wachtrij toe aan Warme Winter Weide

De Efteling heeft de toegang tot de Warme Winter Weide aangescherpt. Gasten die de Weide willen betreden dienen eerst door een tijdelijk opgezette wachtrij te gaan, waarna een medewerker bezoekers gedoseerd de Weide laat betreden.

Het attractiepark doet dit zodat er niet teveel gasten op de Warme Winter Weide tegelijk zijn, waardoor er geen afstand meer gehouden kan worden. Met het gecontroleerd binnen laten van bezoekers hoopt men dat bezoekers onderling 1,5 meter afstand kunnen houden van anderen en dat er geen drukte ontstaat. De wachtrij tot de Weide beslaat een deel van de Dubbele Laan, waar gasten via een meandering bij een medewerker uitkomen.

Ook de wachtrij voor het fotomoment met de arrenslee is verlengd. Dit onderdeel van de Warme Winter Weide bleek zo populair dat het park de wachtrij een extra slinger in de wachtrij heeft toegevoegd.

De extra genomen maatregelen komen niet zomaar. Dit weekend is het park uitverkocht en vindt er een bedrijfsevenement plaats. Abonnementhouders zijn zaterdag 28 november niet welkom.

Reacties