Efteling voegt bestelzuilen toe in vakantieparken

      Geen reacties op Efteling voegt bestelzuilen toe in vakantieparken

De Efteling heeft sinds gisteren bestelzuilen staan in de vakantieparken Bosrijk en Loonsche Land. Gasten van de vakantieparken kunnen via deze schermen een maaltijd bestellen die later op de desbetreffende accommodatie wordt bezorgd.

In Efteling Bosrijk bevind de bestelzuil zich bij de ingang van restaurant Eethuys, naast de receptie van het park.
Gasten van het vakantiepark kunnen hier terecht tussen 08.00 en 21.30 uur om onder andere pizza’s te bestellen.
Eerst moet het accommodatienummer worden ingevuld, vervolgens de bezorgtijd en daarna komt er een heel menu tevoorschijn waarin je uit veel producten kan kiezen.
Het menu bestaat onder andere uit vijftien verschillende pizza’s, een hamburger, verschillende pasta’s, salades en bijgerechten. Ook is er keuzes uit zes verschillende desserts.

Ook vakantiepark Loonsche Land beschikt over een bestelzuil. Deze is echter nog niet in gebruik aangezien het vakantiepark doordeweeks momenteel gesloten is in verband met de zeer rustige periode in het laagseizoen.
Aan het einde van deze week wordt dat bestelzuil in gebruik genomen als het Loonsche Land weer geopend is in het weekend.

Het bestellen via bestelzuilen is niet nieuw in de wereld van de Efteling. Afgelopen december werd het concept geïntroduceerd in restaurant Fabula. Daar kunnen bezoekers ook via een scherm bestellen, waarna ze een buzzer krijgen en later hun bestelling op kunnen halen.

Onder de foto’s staat een video waarin het bestelproces deels getoond wordt.

Het bestelzuil bij het Eethuys in Efteling Bosrijk
Reacties