Efteling viert zomer met extra lange openingstijden en nieuwe shows

De Efteling heeft grootse plannen voor de zomermaanden, met verruimde openingstijden en extra entertainment voor alle bezoekers. Vanaf juli zal het park dagelijks geopend zijn van 10.00 uur tot 22.00 uur, waardoor bezoekers langer kunnen genieten van de attracties en sprookjesachtige sfeer.

Naast de verlengde openingstijden biedt de Efteling een breed scala aan nieuwe en terugkerende entertainmentopties. Op het Python-podium in Ruigrijk presenteert ‘Python Pietje Presenteert: The Steelcrew’, een spectaculaire show die perfect past bij de ruigste achtbanen van het park. In het openluchttheater in het Sprookjesbos kunnen bezoekers genieten van ‘Een avond met Wolf’, waarin de beroemde Wolf uit het sprookje van Roodkapje zijn verhaal en zangkunsten ten beste geeft.

Het Zomerstrand op de Speelweide wordt omgetoverd tot een paradijs met een gigantisch zandkasteel en dagelijkse optredens van ‘The Red Noses Boogie Boys’, die zorgen voor swingende muziek en een echte zomervibe. Verder kunnen bezoekers oog in oog staan met Djinn, de reusachtige bewaker uit Fata Morgana, en de elfjes van Droomvlucht komen tot leven in de bloemrijke Droomvluchttuin.

Deze zomer zijn ook de verkoelende waterattracties een hoogtepunt. De 600 meter lange waterattractie Piraña heropent met nieuwe waterspuwers die zorgen voor een verfrissende ervaring. Samen met de waterachtbaan De Vliegende Hollander en de waterspeeltuin Archipel, biedt de Efteling voldoende verkoeling voor de warme dagen. Voor meer informatie over de specifieke evenementen en het volledige zomerprogramma kunnen bezoekers terecht op de officiële website van Efteling. Het belooft een zomer vol avontuur en betovering te worden in het hart van het Nederlandse sprookjesbos.

Reacties