Efteling vernieuwt tijdelijke Raveleijnshow

      Geen reacties op Efteling vernieuwt tijdelijke Raveleijnshow

De zwaardvecht-show op het Ton van de Ven plein in de Efteling heeft dit weekend een upgrade gehad. In het showtje krijgen bezoekers te zien hoe ze het beste tegen Draconicon uit Raveleijn kunnen vechten.

Voorheen werd deze act uitgevoerd met enkel de vader van de ruiters en een paar zwaardvechters die om de beurt wat lieten zien. Vanaf nu zijn er decorstukken als een picknicktafel en tonnen aan toegevoegd. Ook zijn de vijf ruiters nu zelf aanwezig die gaan zwaardvechten op een meer spectaculaire wijze en andere showmuziek.

Sinds afgelopen zomer ligt de parkshow Raveleijn eruit. Er is een hardnekkige technische storing met de draak Draconicon die in z’n geheel uit de arena moest worden verwijderd. Om ervoor te zorgen dat de Efteling toch entertainment van Raveleijn kan aanbieden werd er ter compensatie een kleinschalige zwaardvecht-show gegeven.

13-10-2019 21:22

[wpdevart_youtube playlist=”” width=”640″ height=”385″ autoplay=”0″ theme=”dark” loop_video=”undefined” enable_fullscreen=”1″ show_related=”1″ show_popup=”0″ thumb_popup_width=”213″ thumb_popup_height=”128″ show_title=”” show_youtube_icon=”1″ show_annotations=”1″ show_progress_bar_color=”red” autohide_parameters=”1″ set_initial_volume=”false” initial_volume=”100″ disable_keyboard=”0″]siQI5csxz2A[/wpdevart_youtube]
Reacties