Efteling test nieuwe aanbevelingen-app

      Geen reacties op Efteling test nieuwe aanbevelingen-app

De Efteling test een nieuwe app die bezoekers het meeste uit hun dagje uit laat halen. Onderzoekspanel ‘Raad der Wijzen’ laat dit middels een email aan ingeschreven leden weten. De app stuurt gebruikers gedurende de dag diverse aanbevelingen voor attracties en/of restaurants. De aanbevelingen worden gegeven doordat je in de app enkele gegevens moet invoeren.

De app werkt door middel van je huidige locatie. Alvorens je de app kunt gebruiken dien je enkele vragen van de Pennenveer te beantwoorden. Zo moet je de samenstelling van je gezelschap doorgeven, maar ook een vijftal attracties die je absoluut niet wilt missen tijdens je bezoek.

Wanneer je door de Efteling loopt zal de app aanbevelingen toesturen, maar je kunt ook zelf om een aanbeveling vragen. De aanbevelingen geven je tips om op een bepaald tijdstip attracties te bezoeken, of waar het op dat moment rustig is. Door middel van de huidige wachttijden en verwachtte wachttijden maakt de app een voorspelling in de vorm van een aanbeveling.

Momenteel is de app nog in testfase. Alleen het onderdeel ‘Pennenveer’ kan nu worden getest. Het is onduidelijk of er later nog meer functies beschikbaar worden. Gebruikers worden dan ook gevraagd om aan het einde van de dag feedback te geven, waardoor de app verder geoptimaliseerd kan worden. De app is beschikbaar voor geselecteerde leden van het onderzoekspanel en werkt vooralsnog alleen op Iphone, met IOS 12.0 of hoger.

Reacties