Efteling stopt per direct met entertainment

      Geen reacties op Efteling stopt per direct met entertainment

De Efteling heeft vandaag besloten om per direct te stoppen met alle muzikale entertainmentacts tijdens deze Winter Efteling. Dit gaat om de entertainment acts op de Warme Winter Weide. Hier trad in het weekend gospelkoor De Lichtpuntjes op, op doordeweekse dagen was het podium gereserveerd voor Vuurprins Kendrik en Sneeuwprinses Jelka.

Dit besluit komt na ophef op een filmpje wat gisteren op Twitter is geplaatst. Daarop was een feestend groepje bezoekers te zien bij De Lichtpuntjes. Deze bezoekers stonden samen in elkaar gehaakt te dansen.

Deze video zorgde voor veel ophef op de social media. De Efteling laat in een reactie weten erg geschrokken te zijn van deze ophef. “Ook wij hebben het filmpje van zondagavond op de Warme Winter Weide met verbazing gekeken. We begrijpen dat de beelden veel vragen oproepen.”, laat een woordvoerder weten.

Een woordvoerder van het attractiepark laat weten dat dit niet laat zien waar de Efteling de afgelopen maanden zo haar best voor heeft gedaan. “De afgelopen maanden hebben we als Efteling hard ons best gedaan om een veilig dagje uit te bieden.” Volgens de Efteling gaat het om een incident en is de rest van de dag goed verlopen.

Reacties