Efteling publiceert internationaal slaaplied

      Geen reacties op Efteling publiceert internationaal slaaplied

De Efteling heeft op woensdag 19 april een internationaal slaaplied geüpload op het Youtubekanaal van Klaas Vaak. Het is een videoclip waarin een getekende animatie te zien is van Klaas Vaak op zijn uil Oehoe Houdoe waarin ze door de nacht vliegen. Op de achtergrond zien we silhouetten van verschillende onderdelen van de Efteling, maar ook van een aantal steden. Het lied gaat over het zonlicht van de nacht, oftewel de maan. Naast Nederlands wordt er in de refreinen ook gezongen in het Engels, Duits en Frans.

(Tekst gaat verder onder de video)
[wpdevart_youtube]mL0neBXIb3g[/wpdevart_youtube]

In Efteling Bosrijk wordt sinds de uitbreiding in 2015 ook de aandacht gevestigd op de internationale gasten. Zo zijn onder andere de menukaarten en informatieborden ook meertalig geworden. Ook de houten bankjes met de teksten (uit sprookjes bijvoorbeeld) erop zijn sindsdien in vier talen te bewonderen.

(Tekst gaat verder onder de video)
[wpdevart_youtube]jDK9Umi0xx8[/wpdevart_youtube]

De internationalisering is onderdeel van de Visie 2020. De Efteling wil in 2020 een internationale bestemming zijn met 5 miljoen bezoeken. Sinds de uitbreiding van Bosrijk en met de komst van Baron 1898 stegen de buitenlandse bezoeken uit België, Duitsland, Frankrijk en Engeland in totaal met 10%.

Meer informatie over de Visie 2020 is te vinden op de Efteling Website:
https://www.efteling.com/nl/pers/visie-2020

Reacties

Geef een reactie