Efteling plaatst overal tijdelijke toiletten, hier vind je ze

De Efteling heeft op veel plaatsen in het park extra tijdelijke toiletwagens laten plaatsen. Vanwege alle maatregelen mag per toiletblok nog maar één huishouden per keer naar binnen. Hierbij wordt niet gekeken of dit eigenlijk de dames of de heren deel van het toilet is, een gezin gaat samen naar een van deze twee helften. Door dit beleid blijven veel wc hokjes leeg wat overal lange wachtrijen bij de toiletten tot gevolg heeft. Om dit op te lossen plaatst de Efteling op heel veel plekken extra ingehuurde toiletwagens. Deze toiletblokken op wielen vind je normaal veel bij festivals welke helaas niet georganiseerd mogen worden tot 1 september. Voor de Efteling dus meer dan genoeg keus waar ze blijkbaar gretig gebruik van maken.

Achter de Meermin
Wie hoge nood heeft kan nu op bijna elke hoek van het park wel een toilet vinden. Naast de tijdelijke toiletwagens zijn ook alle bestaande toiletgebouwen zo veel mogelijk geopend. De toiletten tussen de Game Gallery en vis-verkooppunt De Meermin, welke normaal alleen bij hele drukke dagen zijn geopend, zijn nu ook standaard open.

Extra Toiletten
In de omgeving van de entree vind je de extra toiletten op het parkeerterrein en op het gras van het Dwarrelplein. Richting Symbolica naast de toiletten van Polles Keuken staat een extra toiletwagen. Op het grote grasveld van de speelweide centraal in het park staan 11 toiletwagens klaar. In Ruigrijk vind je de extra toiletten op het grasveld naast de Python en in Anderrijk zijn extra toiletwagens geplaatst naast de bestaande toiletten van het Spookslot.

Als je niet wil zoeken in het park kan je de Efteling-app downloaden. In deze app staan alle bestaande en bijna alle tijdelijke toiletten aangegeven.

Reacties